Bewindvoering Tilburg

Bewindvoering Tilburg, is dit wat jij zoekt?

Ben jij opzoek naar iemand die jouw geldzaken kan gaan beheren omdat jij op het punt in je leven staat dat je het niet meer kan? Heb je bijvoorbeeld een ziekte gehad en ben je nu werkloos of heb je veel schulden opgebouwd? Dan kan bewindvoering Tilburg jou misschien wel een mooie uitweg geven voor deze problemen! Een bewindvoerder is iemand die jou geld gaat beheren om zo weer jouw geldzaken te ordenen en je spaargeld en woninghuur kunnen regelen en betalen. Het kan een vriend, kennis of professional zijn van bijvoorbeeld bewindvoering Tilburg. 

Bewindvoerder

Als jouw geldzaken onder bewind komen, kun je je verdrietig gaan voelen of krijg je een schuldgevoel ervan en sommige gaan zich boos en schaamtevol voelen omdat ze niet meer over hun eigen geldzaken beheren en een maximaal bedrag kunnen uitgeven per dag of week. Het vertrouwen in de bewindvoerder die jou geld gaat beheren is belangrijk. De rechter controleert elk jaar of de bewindvoerder niks geks met het geld doet en alles goed beheert. Je hebt professionele bewindvoerders en niet professionele bewindvoerders, een niet professionele bewindvoerder is vaak een kennis of vriend die je goed vertrouwt en dan keurt de rechter hem goed. Mocht het zo zijn dat niemand in jouw omgeving geschikt is ervoor of het wilt doen omdat ze geen tijd ervoor hebben, kan er ook een professionele bewindvoerder voor regelen. Voor die personen zijn er echter wel bepaalde kwaliteitseisen waardoor niet elk persoon zomaar goedgekeurd wordt door de rechter. Mocht je een andere willen maar heb je er al eentje kun je naar de rechter gaan en ruilen. Ook als je het wilt stoppen kun je naar de rechter stappen en akkoord gaan aanvragen. 

 

Volmacht of levenstestament

Het kan ook zo zijn dat je een bepaald persoon in je directe omgeving de volmacht over je geldzaken hebt gegeven als het nodig blijkt te zijn, deze persoon kan je helpen met het regelen van je geld. Ook kan je bij een notaris een levenstestament laten maken waar in staat wie er over je geldzaken mogen gaan beheersen en die mogen beslissen wat ermee gebeurt. Ook kunnen zij gaan bepalen wat er met je zorg gebeurt als je er niet meer over kan bepalen. 

 

Contact

Voor meer informatie over Bewindvoering Tilburg en informatie over alles wat daarmee te maken heeft kun je even een kijkje gaan nemen op de website!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *