Oplossingsgerichte coaching in Zwolle

Oplossingsgerichte coaching Zwolle

Als er zich een bepaalde situatie voordoet in je leven, kan je er altijd voor kiezen om in problemen te denken of juist in oplossingen. Je raadt waarschijnlijk al wat effectiever is. Denken en handelen in oplossingen maakt je een tevredener en gelukkiger mens. Het klinkt misschien heel makkelijk, denken in oplossingen, maar dit gaat lang niet altijd vanzelf. Gelukkig kan je hier hulp bij krijgen. Zoek jij nog oplossingsgerichte coaching in Zwolle? Lees in dit blog wat deze vorm van coaching voor jou kan doen.

 

Je leven beteren 

 

Als je een beetje vast bent gelopen in je leven, is het vaak moeilijk om er een vinger op te leggen hoe dit nou is gekomen. Je zit misschien niet lekker in je vel of je haalt misschien wel helemaal geen plezier meer uit de dingen die je dagelijks doet. Een coach kan jou helpen te kijken waar de blokkades in jou leven zijn ontstaan om zo samen met jou deze te gaan doorbreken en zo je leven te gaan beteren.

 

Praktische steun

 

Als je vast bent gelopen, kan je er natuurlijk ook voor kiezen om naar de psycholoog te gaan. Je kan dan je hart luchten, alles van je af praten. Alleen dit werkt lang niet voor iedereen. Sommige mensen hebben veel meer baat bij praktische ondersteuning. Duidelijke tips en adviezen waar je gelijk mee aan de slag kan. Al dit ook bij jou past, kan een coach veel voor je betekenen.

 

Stok achter de deur

 

Als je een tijd lang wekelijks een afspraak hebt staan met een coach vormt dit een stok achter de deur. Elke week zal de coach jou vragen hoe je week is gelopen en wat je zelf hebt gedaan om je leven te beteren. Doordat je weet dat je deze vragen moet beantwoorden zal je een stuk gemotiveerder zijn om echt bezig te gaan. Bovendien is het ook leuk om aan je coach te kunnen vertellen dat je die week verschillende dingen op een goede manier hebt opgepakt. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *