Mobiele fietsmaker

Op zoek naar een mobiele fietsmaker?

Wanneer jij pech hebt met je fiets is dit natuurlijk onwijs vervelend. Er zijn natuurlijk een aantal redenen wat er voor kan zorgen dat jij misschien wel hulp nodig hebt van een mobiele fietsmaker. Bijvoorbeeld wanneer jij een lekke band hebt, dit kan ook weer door verschillende dingen komen. Een andere reden is natuurlijk dat je ketting er misschien wel afgevallen is en je deze er niet meer terug op krijgt. Als je in dit geval nog ver van huis bent, of je eindbestemming, dan is dit natuurlijk hartstikke vervelend. 

 

In een situatie als deze kun je er dan voor kiezen om de mobiele fietsmaker te bellen. Deze zal dan naar jou toe komen en hopelijk jouw fiets probleempje kunnen oplossen. Het handige hiervan is van John’s fietsreparatie op lokatie, net zo als dat de ANWB doet ze op locatie komen. En je dus niet eerst nog met je fiets ergens naartoe moet lopen voordat deze gemaakt kan worden. De fietsenmaker zal dan op locatie jouw fiets repareren, of gewoon de ketting er weer opleggen. Natuurlijk kunnen er heel veel verschillende dingen gebeuren met jouw fiets waardoor je niet meer verder kunt. Dit is dan ook waarom het zo fijn is dat de fietsenmaker bestaat.

Waarom dit zo handig is

Natuurlijk zijn er veel verschillende redenen die het zo handig maken dat een mobiele fietsmaker bestaat. Voor mij persoonlijk is de handigste reden dat je niet eerst een heel stuk hoeft te lopen wanneer je autopech hebt. Je kunt gewoon de fietsenmaker opbellen en dan komt hij op locatie jouw fiets repareren. Ook wanneer je er thuis achter komt dat je band lek is of je een ander probleem hebt zal deze fietsenmaker aan huis komen om jou te helpen. Dit is onwijs handig natuurlijk. Er zijn veel verschillende soorten fietsen met verschillende onderdelen, maar de fietsenmaker weet hier natuurlijk wel raad mee.

Wat het zo duur maakt

Je fiets laten maken door de mobiele fietsmaker is natuurlijk niet gratis, maar dit wist je denk ik al. De reden dat de fietsenmaker zo duur is, is natuurlijk omdat jij zelf totaal geen moeite hoeft te doen. Je betaald natuurlijk voor de service. De fietsenmaker moet voor jou tijd vrijmaken, zijn spullen pakken en vervolgens naar een bepaalde locatie gaan. En dan op locatie, in weer en wind, jouw fiets gaan repareren. Het is dan ook best logisch dat dit zeker geen goedkoop grapje zal zijn.  Meer informatie?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *