Een lash lift voor verzorgde wimpers met een natuurlijke uitstraling

lash lift breda

Ga je dagelijks verzorgd de deur uit en heb je ook aandacht aan verzorgde wimpers? Dan kan een wimper of lash lifting je daar zeker bij helpen. Voor een wimper of lash lifting kun je terecht bij de visagiste of bij de schoonheidsspecialiste. Het is de jongste trend in wimperverzorging, maar wat mag je daarvan verwachten? Woon je in de regio Breda enĀ  wil je langere en natuurlijke wimpers die er langere tijd verzorgt blijven uitzien? Dan kun je daarvoor zeker terecht bij Lash lift Breda.

Mooi verzorgde en lange wimpers

Velen willen mooie en goed verzorgde wimpers maar weten niet goed hoe daarmee te beginnen. Goed verzorgde wimpers zorgen voor een natuurlijke uitstraling en laten je ogen groter lijken dan ze werkelijk zijn. Het beschermt je wimpers het gebruik een krultang en mascara. Deze behandeling is een geschikt alternatief voor al diegenen die goed verzorgde wimpers zonder extensies willen of die ze niet kunnen verdragen.

Voor zie is lash lifting geschikt?

Lash lifting is geschikt voor iedereen die houden van een natuurlijke oogopslag. Met zo een lifting hebben je wimpers niet meer te lijden onder het gebruik van de krultang en ook de nadelen van mascara verdwijnen. Na een behandeling zien je wimpers er mooier uit en dit gedurende minstens tien weken.

Niet pijnlijk

Een recente behandeling duurt gemiddeld 45 minuten en is niet pijnlijk. Probeer je daarbij zoveel mogelijk te ontspannen. Je afgeplakte onderste wimpers en de siliconen pads kunnen in het begin wat vreemd aanvoelen maar dat gaat snel voorbij.

Voorzorgen

Neem dan de nodige voorzorgen voor een behandeling. Kom de eerste 24 uur na je behandeling met geen water in contact. Zwemmen of een saunabezoek worden afgeraden. Gebruik tijdens deze periode ook geen mascara of make- up removers op een basis van olie.

Voordelen

De belangrijkste voordelen van een wimperlifting zijn:

  • natuurlijke uitstraling
  • Maakt je eigen wimpers langer
  • Je ogen lijken groter
  • Onschadelijk
  • Gebruik van mascara of krultang overbodig
  • Geschikt voor iedereen
  • Effect tot tien weken zichtbaar
  • Betaalbaar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *